URGENT

Fa fallida l’empresa encarregada de la Passera entre St Lluís i PLF .

Compartiu aquesta història

 

Segons va informar l’alcalde de PLF, Valentí Agustí en el decurs del ple de divendres passat, l’empresa Nagrup SA, l’encarregada de construir la passera sobre la carretera de Blanes per connectar el barri St. Lluís i el centre de PLF ha fet fallida arran de la complicada situació econòmica que travessava l’empresa.

Segons l’alcalde, sembla que la fallida no estaria motivada per una mala gestió sinó per la manca de cobrament d’algunes obres realitzades. De fet Agustí va recordar que l’empresa té adjudicacions fetes d’obres de gran valor, com l’ampliació de la fira de l’Hospitalet.

Agustí va anunciar que l’empresa ha proposat a l’Ajuntament que l’obra la dugui a terme una empresa de nova creació, derivada de l’antiga Nagrup. L’alcalde de PLF diu que s’estudiarà la proposta i ha recordat que la intenció de l’Ajuntament es fer aquesta obra, per la que ja s’ha demanat finançament.

El regidor del PP, Óscar Bermán, va voler saber l’estat financer de l’obra, ja que assegura que hi ha un deute entre l’empresa adjudicatària i una de subcontractada, i va preguntar per la possible repercussió d’aquest deute per l’Ajuntament.

Maqueta de la Passera

Segons l’alcalde l’empresa ha anat cobrant les obres realitzades per ara i assegura desconèixer l’existència de cap deute entre empreses.

Al mes d’octubre l’Ajuntament anunciava que Nagrup continuava l’obra de la passera amb els treballs de l’estructura a la nau de l’empresa a Sta. Perpetua de Mogoda, però divendres es va confirmar que l’empresa no havia començat encara a construir la passera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics