El sènior masculí de bàsquet perd de 3 contra el Cornellà

Portaven 2 jornades consecutives guanyant, però aquest cap de setmana es va trencar la ratxa contra el Cornellà de Terri.

Els visitants van oferir un bon plantejament que sumat a l’encert amb els triples va fer que el PLF, ben situat a la pista, no pogués contrarestar la facilitat de cistelles.

Al final del partit 53 a 56 a favor dels gironins. Ara els palafollencs esperen retrovar-se amb la victòria a la pista del Sarrià de Ter, un equip que es situa just per sota del PLF a la classificació. Els locals són 12 i el Sarrià 13s a la taula.

Després de l’ensopegada del cap de setmana passat, contra el Quart, les noies del sènior femení de PLF s’han retrobat amb la victòria aquesta jornada contra el cuer del campionat Tossa.

La victòria va ser plàcida com demostra el marcador final 71 a 28, 43 punts a favor del PLF.

Amb aquest partit les noies ja han acabat la primera volta del campionat. Continuen segones a la classificació, però empatades a punts amb el Quart.

Dels 13 partits disputats fins ara només n’han perdut 1, precisament contra el Quart.

El júnior de bàsquet palafollenc no va poder superar a l’Anglés, 13 a 59, com tampoc ho va fer el cadet masculí a la pista del Palafrugell, 93 a 56.

El cadet femení també va perdre a casa contra l’Arbúcies, 28 a 81.