Tordera arregla 7 quilòmetres de camins rurals

La Regidoria de Manteniment i Serveis de Tordera ha començat ja les obres d’arranjament de 7 quilometres de camins rurals que connecten el centre de la població amb  les zones rurals.

El consistori torderenc ha recordat que el municipi és dels més grans de la comarca i que els camins rurals solen presentar problemes en èpoques de mal temps i pluges. Això sumat als ferms de sorra irregulars i amb drenatges insuficients, converteixen aquests camins en vials impracticables.

El projecte preveu la pavimentació d’aquests vials, la instal·lació de drenatges, la senyalització horitzontal i vertical i la instal.lació dels elements de protecció necessaris per garantir la seguretat per a vehicles i vianants.

Les actuacions previstes en el projecte milloraran les connexions entre el nucli de Tordera i les zones urbanes properes a les urbanitzacions d’Àgora Parc, Mas Mora, Mas Reixac i les masies agregades als veïnats Sant Pere, Sant Daniel, sant Jaume i Sant Ponç.

A hores d’ara, les obres han començat pels camins que uneixen la urbanització de Mas Reixach amb el veïnat de Sant Jaume.

Cal recordar que la urbanització de Mas Reixach és compartida entre PLF i Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics