Plataforma per Catalunya es presentarà a les eleccions municipals de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El partit polític liderat per Josep Anglada, ha anunciat que presentarà una llista a les properes eleccions municipals a PLF, previstes pel 22 de maig.

La candidatura de la formació a PLF estarà liderada pel palafollenc Xavier Carbó, que optarà a l’alcaldia del nostre municipi per primera vegada. Carbó explica que la formació està ara elaborant les llistes i recollint donacions per a la campanya electoral. Segons el cap de llista, Plataforma per Catalunya (PxC)

 

es presenten per donar aire nou a PLF i per oferir una alternativa.

La formació, nascuda al 2002, tot i les critiques rebudes per les seves postures sobre la immigració s’autodefineix com ‘un partit populista identitari però no xenòfob’. Tot i això, centra les seves propostes polítiques en el control de la immigració. Carbó explica que no són xenòfobs, sinó que defensen la immigració controlada i legal. Tot i això ha criticat les religions que menystenen les dones i els drets humans.

Si finalment Plataforma per Catalunya es presenta a PLF, serà la segona vegada que ho farà, ja que el 2003 ja van oferir una candidatura local.

Llavors, quan el partit només tenia mesos de vida, va presentar 5 candidatures arreu de Catalunya, una d’elles a PLF, on només va aconseguir 19 vots.

Josep Anglada, líder de PXC

Ara 8 anys després, el partit s’ha consolidat al país i en les últimes eleccions catalanes, ara fa 3 mesos, van aconseguir 134 vots al nostre poble, esdevenint la 7a força política, després de Ciutadans.

En aquests propers comicis seran els primers a PLF en el que concorreran 6 formacions polítiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics