Plataforma per Catalunya es presentarà a les eleccions municipals de PLF.

 

El partit polític liderat per Josep Anglada, ha anunciat que presentarà una llista a les properes eleccions municipals a PLF, previstes pel 22 de maig.

La candidatura de la formació a PLF estarà liderada pel palafollenc Xavier Carbó, que optarà a l’alcaldia del nostre municipi per primera vegada. Carbó explica que la formació està ara elaborant les llistes i recollint donacions per a la campanya electoral. Segons el cap de llista, Plataforma per Catalunya (PxC)

 

es presenten per donar aire nou a PLF i per oferir una alternativa.

La formació, nascuda al 2002, tot i les critiques rebudes per les seves postures sobre la immigració s’autodefineix com ‘un partit populista identitari però no xenòfob’. Tot i això, centra les seves propostes polítiques en el control de la immigració. Carbó explica que no són xenòfobs, sinó que defensen la immigració controlada i legal. Tot i això ha criticat les religions que menystenen les dones i els drets humans.

Si finalment Plataforma per Catalunya es presenta a PLF, serà la segona vegada que ho farà, ja que el 2003 ja van oferir una candidatura local.

Llavors, quan el partit només tenia mesos de vida, va presentar 5 candidatures arreu de Catalunya, una d’elles a PLF, on només va aconseguir 19 vots.

Josep Anglada, líder de PXC

Ara 8 anys després, el partit s’ha consolidat al país i en les últimes eleccions catalanes, ara fa 3 mesos, van aconseguir 134 vots al nostre poble, esdevenint la 7a força política, després de Ciutadans.

En aquests propers comicis seran els primers a PLF en el que concorreran 6 formacions polítiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics