Ax tindrà la meitat de les pistes obertes aquest cap de setmana durant la visita dels palafollencs.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta propera matinada 130 persones marxaran de PLF per participar a la tradicional estada d’esquí a d’Ax Les Thermes, la població francesa agermanada amb PLF. 

Aquesta sortida, molt popular entre els amants de la neu, s’aprofita per poder esquiar a les pistes del municipi francés a un preu més econòmic del de mercat. 

Enguany, tot i la poca neu caiguda de moment, els 5 dominis d’Ax oferiran la meitat de les pistes obertes aquest cap de setmana. De les 30 que pistes que hi ha al municipi, 15 estaran obertes, mentre que la majoria de remuntadors estaran operatius aquest cap de setmana. 

Zona termal del centre de la població

 

El preu màxim de la sortida, 95 €, inclou el transport en autocar, els àpats menys els dinars, 2 dies de forfaits i la nit d’hotel. Això fa que, si la neu acompanyada, la sortida sigui molt sol·licitada i s’esgotin les places ràpidament, en ocasions en tan sols unes hores d’inscripció. 

La sortida atrau no només per la neu, ja que molta gent aprofita l’estada per passejar i conèixer aquest municipi termal d’uns 1.500 habitants. 

Una de les atraccions són les seves fonts termals públiques on poder reposar després d’una jornada d’esquí. 

Els participants sortiran demà a les 5 de la matinada des de la Pl. de les Valls d’Ax, amb la intenció d’arribar cap a les 9 a la població francesa per aprofitar el dia d’esquí. La tornada a PLF es farà diumenge al vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics