URGENT

L’amateur perd contra el Tossa i cau a la 4a posició.

Compartiu aquesta història

 

Feia setmanes que el PLF estava situat a la segona posició a la taula, però aquesta derrota, la tercera de la temporada, l’ha fet cedir aquesta posició i caure fins la 4a posició, a 15 punts del líder i a sols 1 punt del 2n classificat.

A més la derrota ha estat contra un dels rivals directes a la taula, el Tossa, que ja l’ha passat a la taula.

El partit no va ser encertat i el PLF va perdre per 2 a 0 al camp dels gironins.

El proper cap de setmana, l’amateur rebrà a casa a l’Hostalric, el penúltim classificat de la taula amb només dues victòries.

També aquest cap de setmana, l’Aleví ha aconseguit la victòria al camp del Riudellots per un ajustat 5 a 6. Els gironins, que han discutit l’actuació arbitral, van portar la batuta del partit, però el PLF va ser més efectiu, i es va acabar enduent els 3punts.

En futbol Sala, El Sta Maria no ha jugat aquesta setmana. Qui sí ha jugat i per partida doble, ha estat el St Lluís. Ho va fer entre setmana per recuperar un partit ajornat, i també el cap de setmana.

El primer partit el va afrontar contra el Palauenc, en un partit que els palafollencs van perdre per 6 a 8. Ja dissabte, i de nou a la pista palafollenca, el Sant Lluís es va enfrontar contra el Cardedeu en un partit que els locals es van endur sense gaires sobresalts per 9 a 5.

Tot i haver recuperat 1 partit endarrerit, el St. Lluís encara té 2 enfrontaments ajornats. Justament el proper cap de setmana jugaran un d’aquests partits. Serà contra el Masnou, el 4t classificat de la taula. Ara mateix el St. Lluís, és 9è classificat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics