Blanes estrenarà la seva Ciutat Esportiva el 20 de febrer.

 

Aquesta és la data prevista per la posada en marxa oficial de l’equipament, que funciona a mig gas des de fa uns mesos. La ciutat Esportiva, a tocar del Mas Cremat, ha estat un dels projectes més grans que ha impulsat la població i que s’ha allargat durant més de vuit anys. El cost de l’equipament, que aspira a ser un referent per clubs esportius del país i de l’estranger, ha superat els 30 MEUR.

L’Ajuntament de Blanes ha organitzat pels dies 11, 12 i 13 de febrer unes jornades de portes obertes per visitar el nou equipament.

A finals de febrer l’equipament acollirà la seva primera gran competició esportiva, amb la celebració de la copa del Rei d’Hoquei Patins.

L’Ajuntament ha anunciat que està mantenint contacte amb entitats turístiques i esportives del països nòrdics, de França i de Gran Bretanya per tal que puguin venir a fer estades al nou equipament. D’aquesta manera, Blanes vol desestacionalitzar el turisme i aprofitar la distinció de turisme familiar i esportiu que té per atraure aquest tipus de públic.

La ciutat esportiva té una superfícies de més de 7.000 metres quadrats, quatre pistes i una capacitat per acollir més de 4.000 espectadors. En una segona fase està previst que es construeixi una piscina i el camp de futbol.

Fins al moment, el projecte ha superat els 30 MEUR.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics