URGENT

Els dos sèniors de bàsquet guanyen els seus partits del cap de setmana.

Compartiu aquesta història

 

El sènior masculí ha aconseguit una nova victòria, la 7a de la temporada, a la pista del Sarrià de Ter, 60 a 68. Els nois aconsegueixen així acomodar-se a la part mitja de la taula, ocupant la 11a plaça, amb 7 victòries i 9 derrotes. Aquesta propera jornada, el senior masculí jugarà a l Palauet contra el St Julià de Ramis, que actualment és ell 14è classificat.

Les noies, com ja és habitual, han tornat a guanyar, ara contra el Fontajau, de Girona, per 47 a 58, 11 punts a munt per a les palafollenques que continuen 2s, empatades a punts amb el Quart i a l’espera d’una ensopegada de les gironines que les permetria pujar a la primera posició.

Aquest proper cap de setmana, les noies rebran a casa, el Massanet, actual 5è classificat a la lliga femenina.

El cadet masculí també ha aconseguit la victòria per 59 a 46 contra el Blanes, mentre que el cadet femení ha descansat aquesta passada jornada.

La nota negativa del cap de setmana l’ha protagonitzat el júnior del club palafollenc que ha perdut contra el Farners per 81 a 57.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics