URGENT

Baixa la sinistralitat laboral al Maresme durant l’any passat.

Compartiu aquesta història

 

Una dada positiva per al món laboral del Maresme, no tant per la xifra global, que té l’efecte distorsionador de la disminució de llocs de treball, sinó per l’índex d’incidència laboral que relaciona el nombre de sinistres per cada 100.000 afiliats a la Seguretat Social.

Segons les dades fetes públiques per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, l’índex de sinistralitat laboral es va reduir al Maresme un 8%. Es tracta d’una reducció 2 punts per sobre de la mitjana catalana.

En xifres globals, durant el 2010 es van registrar prop de 4.000 accidents laborals a la comarca del Maresme, 450 menys que un any abans.

L’any passat un treballador va perdre la vida com a conseqüència d’un accident laboral a la nostra comarca, quan el 2009 no va haver-hi cap víctima mortal.

Segons les dades hi ha hagut una disminució de sinistres a la indústria, del 11%, a la construcció, del 19% i als serveis del 7%. Aquesta tendència s’inverteix en el sector primari on el nombre d’accidents laborals ha crescut un 6%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics