URGENT

Torna el programa de Termalisme Social per a la gent gran.

Compartiu aquesta història

 

El Termalisme es configura com un servei complementari a les prestacions del sistema de la Seguretat Social que té com a objectiu facilitar a les persones grans, que ho necessitin, l’assistència que es presta als balnearis.

En aquest programa hi poden participar els pensionistes per jubilació, invalidesa, viduïtat o d’altres pensions sempre i quan el sol·licitant hagi fet els 60 anys d’edat.

La persona que demana participar al programa es podrà acompanyar per la seva parella, sense necessitat que també sigui pensionista.

El programa de Termalisme Social, permet l’allotjament i la manutenció en règim de pensió completa i en habitacions dobles d’ús compartit, els tractaments termals bàsics , activitats d’animació i també inclou l’assegurança turística.

Es preveuen 2 torns de 12 dies cadascun. El primer torn serà pels mesos de febrer a agost, i el segon de setembre a desembre.

Pel primer torn les inscripcions es fan fins el 16 de maig, mentre que pel segon torn es poden formalitzar les inscripcions fins el 28 d’octubre.

Per a més informació i inscripcions contacteu amb el Punt d’Informació, al carrer Francesc Macià, núm. 1 primer Pis de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics