URGENT

Malgrat aprovarà les contribucions especials per la urbanització de la riera.

Compartiu aquesta història

 

Com ja va informar RP la passada setmana Malgrat preveu urbanitzar el tram de riera que ja té cobert entre els carrers del Passada i Carme. La intenció del consistori és donar continuïtat al tram ja convertit en passeig, entre el carrer del Carme i St Esteve. Donat que la urbanització d’aquest nou tram implica una millora en les finques del voltant, el consistori entén que cal que els propietaris s’involucrin en el pagament de les obres a través de contribucions especials.

Demà dijous el plenari municipal aprovarà la imposició i ordenació d’aquestes contribucions per aquesta obra que té un pressupost de 850 mil € i un termini d’execució de 5 mesos.

En el ple de demà, amb 10 punts a l’ordre del dia, també s’haurà d’aprovar les bases que regularan l’entrega de subvencions municipals aquest 2011.

Els grups de l’oposició han presentat també 3 mocions. Iniciativa demanarà que es garanteixi la privacitat dels invidents a l’hora de votar en les properes eleccions municipals.

Els ecosocialistes i ERC demanaran conjuntament que es doni suport a la proposició de llei contra el sobreendeutament familiar i personal per modificar la llei hipotecaria. La moció demana que, en segons quins casos, quan s’entregui un habitatge al banc, el deute quedi liquidat. La moció també demana que es revisin les clàusules que marquen un límit per a la variació a la baixa dels tipus d’interès de les hipoteques.

Els republicans a més demanaran la creació d’una zona per a la practica del Kite Surf a la platja del municipi.

El ple començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics