URGENT

Un home de Tordera atraca 5 benzineres i assegura que és per necessitat

Compartiu aquesta història

 

L’home va ser atrapat dilluns al vespre després d’assaltar armat amb un cúter una benzinera de Santa Coloma de Farners. Segons la policia l’atracador no tenia antecedents penals però sí s’ha destapat com un presumpte atracador sistemàtic. Entre l’1 de setembre i el 31 de gener l’home hauria atracat, presumptament, quatre vegades, dos vegades en grau de temptativa, en una benzinera de Sant Feliu de Buixalleu. També hauria atracat una estació de servei de Vilobí d’Onyar i dos cops a una benzinera de Santa Coloma de Farners, on finalment el van atrapar. En total 5 atracaments i 2 intents fustrats.

El jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners l’ha enviat a presó per aquests set assalts i també per un delicte de falsificació de document públic oficial i mercantil, que és la manera legal de qualificar el robatori i el canvi de les plaques de matrícula per evitar ser localitzat després dels assalts. El presumpte atracador, que assegura estar assetjat per necessitats econòmiques, va robar també un cotxe a Badalona i plaques de matrícula a Malgrat de Mar i Santa Susanna.

Diari Girona / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics