URGENT

Malgrat tancarà al trànsit l’avinguda dels Pins els caps de setmana

Compartiu aquesta història
 

Es tracta d’una zona d’oci situada entre les vies del tren i la platja, just davant del passeig marítim de Malgrat.

L’Ajuntament ha decidit aplicar les mesures que ja havia anunciat fa 2 anys, i tancar al trànsit aquesta avinguda de divendres a la tarda a diumenge al vespre.

Segons el consistori, els caps de setmana aquesta zona acull molt moviment de persones i cotxes cosa que dificulta l’entrada i sortida de vehicles de seguretat i emergència, com ara bombers o ambulàncies. Ho ha explicat el regidor de mobilitat de Malgrat, Valentín Rodríguez.

L’Ajuntament de Malgrat preveu introduir les mesures a partir del març i fins passat l’estiu. Els veïns amb gual i els empresaris tindran un comandament per tal de poder entrar i sortir del carrer.

Av dels Pins de Malgrat

El sector ha tingut diferents intents de reorganització del trànsit. Ara fa 2 anys es va prohibir aparcar a la zona. Aquesta mesura van suposar més de 1000 sancions en menys de 2 mesos.

L’Ajuntament, a través del seu planejament, preveu reorganitzar i ordenar aquest sector d’oci que inclou restaurants bars i hotels. El govern català en canvi defensa l’expropiació d’aquests establiments per tal de crear una zona verda. Ho ha explicat a RP, l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy.

Davant l’anunci de tancament del carrer els caps de setmana, CiU ha demanat més diàleg amb els veïns i empresaris per evitar afectacions innecessàries. Els nacionalistes a més han demanat l’estudi d’altres solucions menys dràstiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics