Malgrat estudia convertir l’antic camp de futbol en aparcament provisional.

 

Fa un any es posava en funcionament del nou camp esportiu, rera el cementiri de Malgrat, en el que havia de ser una zona nova d’equipaments que la crisi ha paralitzat.

Des de la posada en marxa del nou camp de futbol, l’antic, situat prop del passeig marítim de la localitat ha quedat en desús. Ara el consistori malgratenc s’està plantejant convertir-lo en un aparcament provisional per tal d’ampliar el nombre de places d’estacionament ja existents amb l’aparcament del costat de la instal·lació.

Ara però, el camp està malmès després que s’hagi utilitzat

per emmagatzemar la runa de les obres de peatonalització del barri antic.

A més, segons l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, caldrà condicionar la instal·lació ja que es troba enclotada i presenta risc d’inundacions.

En un futur, l’antic camp de futbol s’haurà d’enderrocar per construir habitatges. Una urbanització que la crisi ha aturat de moment i que l’Ajuntament vol aprofitar per obrir més aparcaments.

Tot i això, Campoy avisa que si després d’estudiar la possible implantació de l’aparcament provisional, no es veu viable, el recinte es tancarà i netejarà fins a la seva urbanització definitiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics