URGENT

La Policia Local organitza una xerrada per reforçar la seguretat als comerços.

Compartiu aquesta història

El cos local de seguretat ha preparat per demà al vespre una xerrada col.loqui que sota el nom de “La seguretat és cosa de tots” vol donar eines als botiguers i empresars de PLF a l’hora de protegir-se davant de robatoris i assalts.

La trobada es farà al MiD a partir de 2/4 de 9 del vespre i comptarà amb participació del cap de la policia local, Marc Peña, l’agent Jonathan Pindado i també comptarà amb la participació del cos de mossos d’esquadra de proximitat. Ho ha explicat el sergent Marc Peña.

La xerrada vol explicar les mesures de seguretat bàsiques pels comerços, les formes d’actuació davant d’un atracament i què fer després de ser assaltat a la botiga.

En les últimes setmanes s’han produït alguns robatoris amb força en alguns comerços del nostre municipi, cosa que ha propiciat la realització d’aquesta xerrada, que de tota manera es fa de forma habitual al nostre poble.

Peña explica que la xerrada ja estava prevista per aquest any, però que davant l’increment d’episodis amb assalts a comerços a la comarca s’ha volgut avançar el col.loqui amb els botiguers.

Aquesta xerrada col·loqui esta organitzada per la policia local i per l’Acep, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, i està oberta a la participació de tots els botigues i empresaris que estiguin interessats en la seguretat del seu comerç.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics