El CCM gestiona un centenar de petites reformes en llar s de persones vulnerables.

Es tracta dels primers resultats del programa impulsat pel Servei Català d’Ocupació per tal de resoldre les obres menors als domicilis de gent en situació de vulnerabilitat i que són derivades des dels serveis socials de cada municipi.

Les dades fetes publiques pel propi consell parlen d’un centenar d’obres en una 40a de llars dels diferents pobles del Maresme que s’han incorporat al programa, entre ells PLF.

De fet aquest pla es va posar en marxa a mitjans de l’any passat amb el suport de 29 dels 30 pobles de la comarca, ja que Mataró no s’ha incorporat a la iniciativa.

A banda de poder solucionar problemes doméstics a les llars de persones amb necessitats especials, el programa ha donat feina a un total de 15 persones repartides en 3 brigades de treball, amb paletes, pintors, lampistes, manobres, entre d’altres.

El SOC ha pagat els treballadors i el Consell Comarcal ha assumit el cost dels materials, per un valor d’12 mil euros. Aquest any es manté només una brigada formada per un encarregat paleta, un lampista, un pintor i un manobre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics