URGENT

S’amplia la presència policial a les hores conflictives com reclamen els botiguers.

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre una 60a de comerciants de PLF van assistir a la xerrada sobre comerç segur convocada per la Policia Local i l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF. La intenció era donar consells de seguretat als botiguers de la nostra població davant dels episodis de robatoris amb força viscuts aquests últims dies a la població.

A banda d’escoltar els consells, els comerciants van demanar més presència de la policia sobretot en l’horari de tancament de les botigues, que és quan els lladres acostumen a actuar, ja que és quan els comerços fan caixa de tota la jornada, i els ajuda la foscor de la nit. De fet els dos robatoris a mà armada produïts en els últims 15 dies a PLF es van dur a terme a última hora de la jornada comercial.

És per això que els comerciants es van mostrar preocupats i van demanar més policia en horari de tancament. Francesc Tresserres, és el president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF.

Un moment de la reunió d'ahir

Els cossos de seguretat van assegurar que s’ha intensificat la presència policial a la nostra vila, però que no sempre es fa amb agents uniformats. Tan Policia Local, com Mossos d’esquadra han assegurat que s’ha reforçat la seguretat als comerços locals. Marc Sendros és caporal dels Mossos i responsable de l’àrea de proximitat la policia Catalana a la zona.

Els cossos de policia asseguren que les investigacions dels assalts a botigues de PLF, que podrien estar relacionats entre ells, avancen satisfactòriament, tot i que no han volgut donar més detalls, en bé de les diligències.

Els cossos de seguretat recomanen estar atents per tal d’evitar robatoris i alhora prendre mesures com ara la instal·lació d’alarmes, o d’elements dissuasius per tal que els lladres s’abstinguin d’actuar.

Sandrós explica quins són els consells bàsics de seguretat a tenir en compte per a botiguers.

Els agents van demanar la màxima col·laboració entre comerciants i amb la policia per tal de poder atrapar al lladre que ha atemorit als comerciants de PLF aquests últims dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics