URGENT

El sènior masculí de bàsquet guanya al Silenc de 5 punts.

Compartiu aquesta història

 

Bon partit l’ofert pel Silenc i pel sènior de bàsquet masculí de PLF a la pista gironina aquest passat cap de setmana. Un desplaçament dels que els visitants van aconseguir una treballada victòria 67 a 72. D’aquesta manera el PLF aconsegueix situar-se a la 8a plaça de la classificació, igualant el nombre de victòries i derrotes en aquest campionat. Dels 18 partits disputats fins ara, 9 han estat guanyats pels homes de Jordi Batlle , mentre que n’han perdut 9 més.

El proper partit serà a casa contra el Torroella, que són 7ns a la taula. Una victòria permetria igualar els resultats dels gironins a la taula, tot i tenir un partit menys.

Les noies han descansat després d’ajornar el seu partit contra el Torroella. Tot i això continuen 2s, a l’espera de trobar-se aquesta propera jornada al Llagostera, actuals 10es classificades.

El cadet masculí també ha ajornat el seu partit del cap de setmana i ha descansat a l’espera de jugar el proper partit contra el Bisbal.

El femení ha perdut a casa contra el Lloret, 38 a 79 i el júnior també ha perdut a la pista del Riure Riera per 76 a 44.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics