URGENT

S’obre el procés d’inscripció de carrosses i comparses per participar a la rua de Carnestoltes de PLF.

Compartiu aquesta història

 

L’organització preveu la participació de fins a 17 carrosses i comparses a la rua de la nostra població, que aquest any es farà, com és habitual, una setmana després que a la resta de poblacions. Així la rua palafollenca es realitzarà el dissabte 12 de març.

La limitació de 17 carrosses respon a la necessitat de compactar la rua i de poder garantir el dinamisme de la celebració, que com és tradicional acabarà al teatre de PLF amb ball popular entre els participants.

Durant el ball es donaran els premis del concurs de carrosses i comparses de PLF, uns premis que no signifiquen cap quantia econòmica, ja que cada carrossa participant tindrà una ajuda econòmica per tal de prendre part a la festa de carnestoltes de PLF.

Les inscripcions, que ja són obertes, es tancaran el proper 25 de febrer i de fet queden poques places per poder participar-hi.

Es pot demanar la inscripció al Departament de Cultura de l’Ajuntament de PLF, que es troben a l’edifici MiD, en horari d’oficina fins la propera setmana.

La rua de PLF es preveu pel dia 12 de març a les 6 de la tarda.

foto de portada: Rah-mon

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics