URGENT

Ferit de gravetat un noi de 15 anys que va caure d’unes roques a Tossa.

Compartiu aquesta història

 

El jove va caure passades les 5 de la tarda, des d’una alçada de 20 metres a la part del darrera del Castell de Tossa.

Després de caure el noi va quedar atrapat en una escletxa, entre roca i roca, prop de l’aigua.

Els serveis d’emergències van accedir fins al noi tant per terra com per mar amb una barca, però finalment va ser rescatat per un helicòpter que va portar l’accidentat fins l’estació d’autobusos de Tossa. Allà va ser atès per efectius dels serveis sanitaris i traslladat amb ambulància, i en estat greu, a l’Hospital Trueta de Girona.

Fins al lloc de l’accident s’hi van desplaçar, a més de l’helicòpter, un vehicle amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (Grae) i sis dotacions terrestres dels bombers, juntament amb efectius dels Mossos d’Esquadra, Policia Local i dels serveis sanitaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics