URGENT

PLF organitza el 4t Concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat

Compartiu aquesta història

 

Ja s’han donat a conèixer les bases que regiran la 4a edició del concurs de treballs de Recerca, que anualment organitza la regidoria d’Ensenyament de PLF.

Enguany el concurs pretén premiar els millors treballs de batxillerat corresponents a aquest curs presentat per qualsevol estudiant del nostre municipi, estudiï o no a l’IES de La Font del Ferro de PLF.

La regidora d’ensenyament de PLF, Antònia Petit explica que la intenció del certamen és posar en coneixement de tothom el valor dels treballs dels estudiants locals.

Els treballs han de ser originals i hauran d’estar acompanyats d’un document on hi consti la nota obtinguda i el vist-i-plau de la direcció del centre de secundària corresponent.

El certamen entregarà 3 premis. El primer classificat s’endurà un xec de 500€, el 2n premi és de 300 € i el tercer classificat aconseguirà 200€ de premi.

El jurat, composat per professors, pares i tècnics municipals, valorarà els treballs segons l’originalitat, el rigor, el tractament científic, la capacitat de síntesi o la metodologia de treball.

Petit ha destacat el gran nivell dels treballs concursants en edicions anteriors, i recorda que només es valoren aquells que han aconseguit una nota a l’IES superior al 8, cosa que garanteix un mínim de qualitat dels treballs que es presenten.

Per participar al certamen cal que es presenti una còpia en un sobre tancat i amb un pseudònim, per tal de no fer visible la identitat de l’autor. En un sobre apart s’haurà d’adjuntar un sobre amb la informació personal. Les còpies es recolliran al MiD fins l’11 de març.

Els premis i el veredicte del jurat es donarà a conèixer abans del 30 de juny d’enguany.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics