Ja es poden tramitar denúncies a través del web de l’Ajuntament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El portal d’internet de l’Ajuntament de PLF incorpora des d’avui un nou servei que permet tramitar denúncies policials a la través de la xarxa.

Aquesta nova aplicació permetrà millorar el servei de denuncies i evitar esperes a les dependències policials.

Per denunciar per internet caldrà omplir un formulari amb les dades principals i s’atorgarà un número de registre. Amb aquest número caldrà dirigir-se a la caserna de la Policia Local o a qualsevol comissaria dels Mossos per tal d’imprimir una còpia de la denúncia i signar-la. Un cop validades les dades i signada la denúncia, aquesta iniciarà el seu procediment jurídic.

Això facilitarà als ciutadans la denuncia de fets sense moure’s de casa, i a més, l’aplicació es dóna amb diferents idiomes. Marc Peña és el cap de la policia local.

El mateix cap de la Policia explica en quins casos es pot tramitar la denúncia a través de la nova aplicació web, i quan la denuncia s’ha de fer, obligatòriament, de forma presencial.

La Policia avisa que l’ús indegut d’aquesta aplicació web, pot provocar actuacions jurídiques contra els usuaris.

Per poder fer denúncies a través del web, cal que us dirigiu a palafolls.cat i cliqueu l’accés directe que trobareu a la dreta de la pantalla principal, sota el títol de denúncies policials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics