URGENT

L’alcalde de PLF considera una bona notícia la nova inversió d’Inditex a Tordera.

Compartiu aquesta història

L’empresa Gallega va anunciar ahir l’ampliació de la seva base logística a Tordera amb una inversió de 190 milions d’€.

El projecte d’Intitex és enderrocar en breu les antigues instal.lacions de Fibracolor per tal d’aixecar una nova nau de 100 mil m2, que segons les primeres informacions es dedicarien al nou negoci de venda per internet de la companyia.

Aquesta inversió, segons la companyia, estarà acompanyada per la creació de fins a 500 llocs de treball en 4 anys.

L’alcalde de PLF Valentí Agustí ha qualificat de positiva la nova inversió d’Inditex. Segons Agustí, ja es preveia una expansió similar després que la companyia comprés els terrenys, a peu de la N2, ara fa 3 anys i destaca l’impacte que tindrà per a l’economia de la nostra zona aquesta nova nau d’Inditex.

Des de fa anys la companyia té 4 bases logístiques entre Tordera i PLF. Al nostre municipi van inaugurar fa 2 anys la planta de Bershka, que, segons Agustí, dóna feina a 400 persones. Sobre la promesa de 500 nous llocs de treball, l’alcalde recorda que no és legal exigir a l’empresa que contracti personal d’una població concreta i que Inditex té la seva política de contractacions.

Els responsables d’Inditex es van reunir ahir amb Artur Mas. El president va assegurar a la companyia que la Generalitat farà el possible per facilitar l’operació de Tordera, i va agrair l’aposta d’Inditex a Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics