Mas inaugura la Ciutat Esportiva de Blanes

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assistit aquest diumenge a la inauguració oficial de la ciutat esportiva de Blanes, un projecte que ha requerit fins a vuit anys de construcció i més de 30 milions d’euros. Unes instal·lacions que ara mateix no serien possible de projectar, segons ha reconegut el president durant el seu discurs. ‘Això ha costat molt, no només molts diners també molts esforços i ara val la pena que se’n pugui fer un bon ús i se’n tregui un bon rendiment’. Per la seva banda, l’alcalde de la ciutat ha assenyalat que comença una ‘nova etapa més engrescadora encara’ com és la de convertir la ciutat en referent turístic i esportiu de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics