Malgrat passa una auditoria sobre la certificació de Turisme Familiar.

 

El municipi té aquest segell turístic des del 2007 i la setmana passada l’equip auditor de l’Agència Catalana de Turisme va portar a terme una auditoria per avaluar el municipi en els requisits per tenir la destinació de Turisme Familiar.

Es tracta d’una revisió de les principals instal·lacions que ofereix el poble veí dins l’oferta del segell de Turisme Familiar.

D’aquesta manera, segons ha informat l’empresa pública “Malgrat Turisme”, encarregada de la gestió de la política turística del poble, els auditors van visitar i avaluar les instal·lacions municipals amb oferta infantil com els Parc del Castell, Parc Francesc Macià, Parc de can Campassol o la Biblioteca La Cooperativa.

Segons l’Ajuntament els auditors van felicitar al consistori per la cura i la netedat dels espais visitats.

Ara mateix Catalunya té 10 destinacions certificades de Turisme Familiar. D’aquestes 10 poblacions 5 estan concentrades a la nostra zona amb Calella, Sta. Susanna, Pineda, Malgrat i Blanes. A aquesta llista s’hi sumarà en breu Lloret que està en procés d’aconseguir aquesta certificació en els propers mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics