Desmantellen els barracons de l’antic institut

La zona de l'antic IES de PLF

Un mes després de l’entrada en funcionament del nou Institut de la Font del Ferro, la Generalitat ja ha retirat la majoria dels barracons que composaven les antigues instal·lacions de l’IES PLF, a la zona escolar del municipi.

En un primer moment, el consistori i el Departament d’Ensenyament preveien instal·lar en aquests terrenys una 3a escola de primària. Finalment però les previsions van canviar i ja no es contempla la construcció d’una nova escola sinó usar alguns dels antics mòduls per poder cobrir les necessitats puntuals d’increment de places a les escoles de PLF. De fet, el desmantallament de l’antic institut ha deixat dos mòduls a lloc. Ara l’Ajuntament i el nou Departament hauran de consensuar la millor opció per cobrir aquesta necessitat. Ho ha explicat la regidora d’Educació, Antònia Petit.

La setmana passada va acabar la primera fase del desmantellament de l’antic institut, pel que van endur-se els mòduls que s’utilitzaran en d’altres centres educatius. Segons Petit, però encara falta condicionar l’espai existent amb l’eliminació dels fonaments dels barracons que han quedat al descobert.

Els barracons van acollir l’institut de PLF durant 6 anys, fins el passat mes de desembre, quan els estudiants van passar al nou centre educatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics