Els sèniors de bàsquet compleixen i guanyen els seus partits

 

L’equip masculí es va imposar al Palauet al Torroella per un ajustat 48 a 44. La victòria reafirma l’equip en el millor moment de la temporada. Ara els palafollencs són 8s a la classificació i la propera jornada tenen una bona oportunitat per escalar posicions a la taula si aconsegueixen guanyar a els Escolapis, actualment 6s classificats.

Les noies també van complir solventment i es van imposar a casa contra el Llagostera. Les gironines no han pogut fer res per aturar la força del sènior femení de PLF, que continua la seva millor temporada. Les noies entrenades per Eloi Alargé van guanyar de 25 punts; 64 a 39.

El proper partit el PLF visitarà la pista del Salt B, que són les 9es classificades. El senior femení és 2n a la taula amb un partit menys que el líder, el Quart, l’únic equip que ha derrotat a les palafollenques en aquest campionat.

En categories inferiors, els resultats ja no són tan positius. El Júnior del club va perdre contra el Llagostera per 38 a 110 i el proper partit jugaran contra l’Hostalric.

El cadet masculí no va poder superar al Sol Gironès, 66 a 30 i el femení va caure a la pista del Begur, 48 26.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics