URGENT

L’alcalde de Sta. Susanna plega i deixa la porta oberta a la tornada de Campolier

Compartiu aquesta història

.

Tot i que es preveia que encapçalaria la llista de CiU a Sta Susanna, Josep Monreal ha anunciat que no es presentarà a la reelecció el proper 22 de maig.

Aquesta desició facilita la tornada a la política actuiva de l’històric alcalde de la localitat Joan Campolier, que fa 4 anys va ser apartat de la política activa en cumpliment d’una sentència que l’inculpava per prevaricació.

La condemna venç justament ara, abans de les eleccions municipals, pel que la decisió de Monreal obre la porta a un retorn de Campolier a la política municipal.

L’actual alcalde ja ha comunicat la seva marxa als regidors i als treballadors municipals a través d’una carta en la qual agraeix el suport rebut i els convida a continuar treballant fins al final del mandat.

Monreal reconeix que el seu mandat no ha estat fàcil i recorda que Santa Susanna és un dels municipis més endeutats de l’Estat i que està sotmès a un pla de sanejament fins al 2020 , cosa que ha tallat en sec les inversions futures.

Monreal assegura que no té cap retret a fer a CiU, però creu que s’ha trigat massa a resoldre la candidatura a Santa Susanna. Pel que fa a la seva relació amb Joan Campolier, de qui va ser mà dreta fins que va dimitir, Monreal explica que cap dels dos hagués acceptat ser el núm 2 de l’altre.

Tot i això, està convençut que, si es vol mantenir la majoria a Santa Susanna, l’aposta per Joan Campolier és l’única viable”.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics