Demà acaba el termini de preinscripció de primària i secundària.

 

Fins divendres es pot formalitzar la preinscripió per a nous alumnes als centre de primària i secundària de PLF. Això afecta als infants que hagin de cursar l’any que ve P3 i 1r d’ESO, o aquells que hagin de canviar de centre el proper curs.

Qui vulgui estudiar a qualsevol dels centres de primària de PLF ha de formalitzar les preinscripcions adjuntant tota la documentació necessària, com ara el llibre de família, el DNI o la targeta sanitària de l’alumne.

Aquest proper curs es posarà en disposició 125 noves places de P3, i aquest matí hi havien inscrits un centenar d’infants entre els dos centres educatius de PLF.

D’altra banda, malgrat que tots els estudiants de 6è de PLF tenen garantida una plaça al centre de secundària, cal que es preinscriguin a l’Institut, per tal de reservar una plaça per a 1r d’ESO pel proper curs.

El termini de presentació de sol·licituds a l’IES també acaba demà. Actualment hi ha 75 alumnes preinscits per començar 1r d’ESO el mes de setembre al nou centre educatiu de secundària.

Per a més informació sobre el procés, podeu consultar la plana web gencat.cat/preinscripcio

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics