URGENT

Programen un acte per demanar que es reprenguin les obres de desdoblament de la NII a la Selva.

Compartiu aquesta història

 

El Consell Comarcal de la Selva amb col·laboració amb els ajuntaments de Maçanet de la Selva, Caldes de Malavella, Sils i Vidreres han convocat un acte pacífic per exigir d’una vegada per totes el desdoblament de l’N-II al seu pas per aquesta comarca.

L’acte es farà el proper 12 de març a les 11 del matí a la NII al seu pas per Mallorquines, i consistirà en una concentració i manifestació al peu de la carretera, sense que això representi cap tall de trànsit. En aquest acte s’hi ha convidat, a més dels alcaldes, diputats, senadors i representants polítics de les diverses administracions.

Una de les reivindicacions que es fan des del territori és que mentre la situació actual de l’N-II perduri amb les obres aturades, el peatge de l’autopista de l’AP-7 sigui gratuït en el tram que entre Sarrià de Ter i Maçanet de la Selva. De fet des que les obres es van aturar ha augmentat la sinistralitat i els embussos a la NII, cosa que també provoca un impacte econòmic negatiu.

D’altra banda, els alcaldes afectats es desplaçaran a Madrid amb representants polítics del Parlament de Catalunya, del Congrés de Diputats i del Senat, per fer sentir la seva veu al Ministeri de Foment.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics