Programen un acte per demanar que es reprenguin les obres de desdoblament de la NII a la Selva.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El Consell Comarcal de la Selva amb col·laboració amb els ajuntaments de Maçanet de la Selva, Caldes de Malavella, Sils i Vidreres han convocat un acte pacífic per exigir d’una vegada per totes el desdoblament de l’N-II al seu pas per aquesta comarca.

L’acte es farà el proper 12 de març a les 11 del matí a la NII al seu pas per Mallorquines, i consistirà en una concentració i manifestació al peu de la carretera, sense que això representi cap tall de trànsit. En aquest acte s’hi ha convidat, a més dels alcaldes, diputats, senadors i representants polítics de les diverses administracions.

Una de les reivindicacions que es fan des del territori és que mentre la situació actual de l’N-II perduri amb les obres aturades, el peatge de l’autopista de l’AP-7 sigui gratuït en el tram que entre Sarrià de Ter i Maçanet de la Selva. De fet des que les obres es van aturar ha augmentat la sinistralitat i els embussos a la NII, cosa que també provoca un impacte econòmic negatiu.

D’altra banda, els alcaldes afectats es desplaçaran a Madrid amb representants polítics del Parlament de Catalunya, del Congrés de Diputats i del Senat, per fer sentir la seva veu al Ministeri de Foment.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics