URGENT

Rescaten una persona que havia caigut de la roca de Sa Palomera de Blanes.

Compartiu aquesta història

 

Cap a dos quarts d’onze del matí d’ahir, un home de 58 anys i veí de Blanes va caure des de força alçada de la roca de Sa Palomera de la localitat. Ràpidament efectius del Servei de Protecció Civil, Policia Local i el serveis mèdics es van mobilitazar per rescatar l’home que havia quedat atrapat i ferit entre les roques.

Mentre agents de la policia s’encarregaven de lliscar a través de la zona per on s’havia precipitat la víctima, membres de Protecció Civil els esperaven a l’aigua amb l’embarcació de salvament, segons explica el diari Blanes Confidencial.

Després del rescat, l’home ha estat traslladat fins l’Hospital Comarcal de Blanes, des d’on, degut a la gravetat de les contusions produïdes per la caiguda, s’ha derivat fins l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Blanes Confidencial

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics