URGENT

Francesc Alemany serà el nou cap de llista d’Esquerra a PLF.

Compartiu aquesta història

L’assemblea dels republicans a PLF ha triat a Alemany com a nou cap de llista de la formació al nostre municipi en substitució de Jordi Pedemonte, que continuarà vinculat a la formació de forma activa.

El nou cap de llista, de 37 anys, és empresari i llicenciat en geografia i les últimes eleccions ocupava el número 3 a la llista dels republicans.

Francesc Alemany, candidat d'ERC

Alemany explica que la llista d’Esquerra no només canviarà de candidat sinó que també hi ha molts canvis en la resta de persones que la conformen.

Actualment ERC és la 4a força a l’Ajuntament de PLF amb 315 vots i 1 regidor a l’Ajuntament, on tenen representació des del 2003.

El nou cap de llista vol millorar els resultats de la formació i assegura que la nostra població necessita un canvi, no només d’alcalde, si no també de manera de fer política a l’Ajuntament.

Els republicans, que també han canviat de cap de llista a Blanes, Malgrat, Tordera o Pineda, presentaran la seva llista electoral per PLF el proper 13 de març en un acte al MiD.

Amb aquest anunci, es va definint com seran les llistes que concorreran a les eleccions el proper 22 de maig a PLF. Només el PP encara no ha definit oficialment el seu cap de llista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics