Només el sènior femení aconsegueix guanyar aquest últim cap de setmana.

Que les noies tornin a guanyar, ja no és noticia. Ho han fet 16 vegades en 17 partits. L’última victòria ha estat aquest cap de setmana a la pista del Salt, al gironès, per 31 a 56.

A la classificació continuen escapats els equips femenins del Quart i del PLF. De fet el Quart és l’únic equip que ha guanyat a les palafollenques, que es mantenen segones, seguint l’estela de les gironines.

Aquest proper cap de setmana les noies buscaran la 17a victòria al Palauet, contra el Nou Caules, un equip situat a la 12a plaça.

Els nois en canvi han perdut aquesta setmana, trencant així tot un seguit de partits guanyats. El sènior masculí va caure a la pista de l’Escolapies de 5 punts; 70 a 65. La derrota manté el PLF a la 9a plaça a l’espera de rebre la setmana que ve al Palauet al Porqueres, que actualment són 3s a la taula.

Tampoc han tingut sort els equips inferiors. El júnior va perdre aquesta setmana a casa contra l’Hostalric, 40 a 68. El cadet masculí no va superar al Caldes, 42 a 53, mentre que el cadet femení va caure derrotat 35 a 71 a casa contra el Llagostera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics