Malgrat, Sta. Susanna, Blanes o Calella es promocionen a Londres com a destinacions Familiars.

 

Aquestes destinacions, juntament amb la resta de poblacions catalanes que tenen la certificació de Turisme Familiar estaran representades a les jornades de treball que ha organitzat, aquesta setmana, l’Agència Catalana de Turisme a Londres.

Més d’un centenar d’agents de viatge i turoperadors de Londres, Birmingham i Liverpool participaran a les jornades comercials que acabaran demà dimecres i que han de servir per promoure el turisme familiar al mercat britànic vinculat al producte de sol i platja.

 L’agència farà 3 presentacions en les que s’explicara la marca d’especialització Destinació de Turisme Familiar a Catalunya, que aporta un valor afegit a la tradicional oferta de sol i platja.

Actualment hi ha 12 municipis amb aquesta distinció, la majoria a la Selva Marítima, gràcies a pobles com Blanes, Malgrat, Lloret, Sta Susanna, Pineda o Calella.

Són municipis, tradicionalment vinculats a un turisme que busca la platja i el sol de Catalunya, però que han fet un esforç per oferir tot un seguit d’instal·lacions, d’oferta cultural o de parcs i jardins que facilita el turisme per a famílies amb fills.

Aquestes trobades a Londres permetran que els touroperadors britànics coneguin aquesta certificació i alhora els destins catalans que la tenen. A més els professionals britànics podran entrevistar-se amb empresaris i representants d’entitats de promoció catalans que hi participen.

Durant l’any passat, Catalunya va rebre prop d’un milió i mig de turistes britànics, el que representa un 10% del total de turistes estrangers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics