Malgrat, Sta. Susanna, Blanes o Calella es promocionen a Londres com a destinacions Familiars.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquestes destinacions, juntament amb la resta de poblacions catalanes que tenen la certificació de Turisme Familiar estaran representades a les jornades de treball que ha organitzat, aquesta setmana, l’Agència Catalana de Turisme a Londres.

Més d’un centenar d’agents de viatge i turoperadors de Londres, Birmingham i Liverpool participaran a les jornades comercials que acabaran demà dimecres i que han de servir per promoure el turisme familiar al mercat britànic vinculat al producte de sol i platja.

 L’agència farà 3 presentacions en les que s’explicara la marca d’especialització Destinació de Turisme Familiar a Catalunya, que aporta un valor afegit a la tradicional oferta de sol i platja.

Actualment hi ha 12 municipis amb aquesta distinció, la majoria a la Selva Marítima, gràcies a pobles com Blanes, Malgrat, Lloret, Sta Susanna, Pineda o Calella.

Són municipis, tradicionalment vinculats a un turisme que busca la platja i el sol de Catalunya, però que han fet un esforç per oferir tot un seguit d’instal·lacions, d’oferta cultural o de parcs i jardins que facilita el turisme per a famílies amb fills.

Aquestes trobades a Londres permetran que els touroperadors britànics coneguin aquesta certificació i alhora els destins catalans que la tenen. A més els professionals britànics podran entrevistar-se amb empresaris i representants d’entitats de promoció catalans que hi participen.

Durant l’any passat, Catalunya va rebre prop d’un milió i mig de turistes britànics, el que representa un 10% del total de turistes estrangers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics