URGENT

Esquerra de Malgrat presenta una moció en suport a TV3 al País Valencià.

Compartiu aquesta història

 

Demà dijous es celebra una nova sessió plenària de l’Ajuntament de Malgrat, la corresponent al mes de març. El ple té 7 punts a l’ordre del dia, entre els quals hi ha una única moció , presentada pel grup municipal d’Esquerra, en la que es vol condemnar el tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià, per part del govern de la Generalitat Valenciana.

El ple també aprovarà l’urbanització d’un nou tram de l’Av de Barcelona, el carrer paral·lel al passeig marítim i que precisament juga un paper important per descongestionar de trànsit aquesta via principal del municipi. El nou tram previst serà entre l’av Colom i el carrer Ausiàs March, prop del terme municipal de Sta. Susanna.

Un altre dels punts destacats del plenari és la modificació del pressupost mitjançant un crèdit o la dació de compte de l’aprovació definitiva de la modificació que permetrà la instal·lació d’un conegut supermercat a l’entrada del poble.

El ple de l’Ajuntament de Malgrat començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens del consistori malgratenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics