URGENT

Óscar Bermán repeteix com a cap de llista del PP.

Compartiu aquesta història

El comitè electoral dels populars a PLF han tornat a confiar amb l’actual president i regidor portaveu de la formació a PLF, Óscar Bermán per aconseguir l’alcaldia de PLF en els comicis del proper 22 de maig.

D’aquesta manera, Bermán encapçalarà la llista del PP local per 5a vegada consecutiva, amb la intenció de millorar els resultats de l’última escomesa electoral, en la que van aconseguir 450 vots, però va perdre un regidor dels 2 regidors que tenia la formació al consistori.

Els populars han triat a Bermán “per la seva imatge, trajectòria personal i política” en contraposició a l’actual govern que consideren que ha portat el descontrol i que fan una pèssima gestió econòmica i social.

Bermán parla d’alternativa i explica quins són els objectius de la formació política.

El líder dels populars, que és regidor des del 99, ha assegurat que el seu partit ha crescut en els últims temps, cosa que ha facilitat l’elaboració de la llista, que segons Bermán, serà oberta, i amb una important presència de dones.

Segons el partit, en breu es farà la presentació de la llista i del programa electoral que segons el partit pot millorar qualitativament la gestió econòmica, laboral i social de PLF.

Amb el nomenament oficial de Bermán com a cap de llista del PP es completa el llistat de candidatures a PLF. En els comicis del maig hi haurà 6 formacions que optaran a entrar al consistori i formar govern. A banda de les 5 forces amb representació a l’Ajuntament, també PXC presentarà una llista a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics