PLF crearà una borsa de treball per a bidells i personal de manteniment per a cobrir vacants i suplències.

 

L’Ajuntament de PLF ha iniciat el procés de selecció que haurà de permetre la creació d’una borsa de treball dedicada a cobrir possibles vacants o substitucions entre el personal de bidells o oficials segona de manteniment.

Els aspirants que passin el procés formaran part d’una borsa de treball, ordenada segons la puntuació obtinguda a la selecció, i que servirà per anar cobrint temporalment places que quedin descobertes per vacants o substitucions.

La regidora de Promoció Econòmica de PLF, Dolors Agüera, explica que s’ha optat per aquesta fórmula per garantir que en cas de necessitat es podrà cobrir la vacant en poc temps, ja que el concurs ja estarà fet.

El procés de selecció inclou una valoració de mèrits per als aspirants, en el que es reconeixeran l’experiència i la formació prèvia de les persones que prenguin part al concurs. També es farà una prova teorico-practica sobre els treballs a desenvolupar i per últim també comptarà una entrevista personal.

Segons la regidora un cop acabi el procés començarà a utilitzar-se aquesta borsa que estarà operativa 2 anys.

En cas de necessitar substituts per a algun lloc de treball relacionat amb bidells o manteniment, es recorrerà a aquesta borsa. Un cop acabat el contracte temporal, la persona tornarà a la borsa en la mateixa posició que ocupava, pel que podrà tornar a ser cridada un cop es torni a necessitar, així sense superar el màxim permès.

Si el membre de la borsa que correspon renuncia a una de les feines, passarà a l’última posició de la llista.

Podeu consultar les bases del concurs a través d’internet i presentar la documentació requerida a les oficines municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics