12 carrosses desfilaran a la rua de carnaval de Malgrat.

 

Demà al vespre arriba una nova edició de la rua de Carnaval de Malgrat. La concentració de les carrosses i comparses serà a les 9 del vespre al carrer Joan Maragall per iniciar la rua pels principals carrers de la localitat com ara el carrer del Carme, avinguda Mediterrània i Girona fins arribar al pavelló nou, on es farà el ball a càrrec de l’Orquestra Pensylvània.

L’endemà dissabte, com ja és tradicional, arriba la rua infantil a les 5 de la tarda. La trobada es farà a la plaça de Pau Casals, rera l’església i continuarà fins al pavelló nou, on s’hi celebrarà un festival infantil d’animació a càrrec de la companyia Encara Farem Salat.

Aquest proper cap de setmana el Carnaval arriba també a Blanes. Demà amb les activitats infantils i diumenge a la tarda amb la rua des del carrer Jaume I al passeig de Marina.

Calella farà dissabte a la nit el ball de disfresses a la fabrica Llobet, i Pineda també prepara la seva rua per aquest cap de setmana.

A PLF no serà fins el proper cap de setmana, quan arribi el rei carnestoltes i es faci la rua pels carrers del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics