Diumenge arriben els tres tombs de PLF.

 

Tot i que la celebració de St. Antoni és el gener, cada municipi adapta els tres tombs al seu calendari d’activitats. Aquest cap de setmana aquesta festivitat arriba a la nostra localitat. Serà diumenge a partir de les 11, hora en la que començarà la cercavila des de la Porta del Cel i fins l’església. Allà els animals seran beneits i posteriorment es faran els tres tombs pel centre de la localitat.

La benedicció comptarà a més amb la participació de l’Escola de Música de PLF, que amenitzarà la jornada dels tres tombs a PLF.

Com cada any, la celebració acabarà amb un dinar popular a la gespa del Parc Joaquim Ruyra. Els tiquets pel dinar popular, que serà una arrossada i pollastre de segon, són a la venda al casal de l’avi i al Forn Sta. Maria de forma anticipada a un preu de 10€.

La puput, entitat organitzadora d’aquesta activitat, anima a la participació de veïns del poble i també de les mascotes per fer uns tres tombs més lluïts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics