El Va de Cultura arriba als 18 anys amb el número 200

 

Aquest mes de març la revista cultural i gratuïta Va de Cultura celebra un doble aniversari. D’una banda la publicació arriba als seus primers 18 anys i per altra banda, el d’aquest mes és el número 200.

El número 00 de la publicació va sortir al carrer el mes de març del 93, gràcies a l’impuls de la “Llibreria La Llopa” de Calella per donar un servei més als clients del local. La revista, però, es va convertir ràpidament en un referent a la zona pel que fa a la programació cultural del nord del Maresme. L’actual editora del Va de Cultura, Carme Guri, explica que la publicació es va estendre ràpidament per la comarca i que amb el temps ha acabat sent un termòmetre de l’activitat cultural de cada poble. Precisament Guri posa PLF com exemple de municipi que ha augmentat la seva oferta cultural en aquests anys.

El Va de Cultura és una agenda d’activitats principalment culturals, que es distribueix gratuïtament entre la població de l’alt Maresme. La seva popularitat es deua la simplicitat i la presentació de les activitats en un ordre cronològic.

L’editora explica que, tot i les facilitats d’internet, el Va de Cultura encara té un paper important a jugar, per que hi ha gent que encara no té accés a la xarxa.

En aquests 18 anys ha estat clau la participació dels Ajuntaments de la comarca, facilitant la informació cultural i els anunciants que han permès fer de la publicació un referent gratuït de la cultural a l’Alt Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics