URGENT

El casal de la Dona de PLF ofereix les classes habituals i una activitat diària gratuïta durant aquesta setmana.

Compartiu aquesta història

 

És la manera que té l’entitat de celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadors. Durant la setmana les classes habituals del casal seran obertes per a tothom per tal de donar a conèixer la programació habitual de tallers i activitats del centre.

Elisa Martínez, secretaria del Casal de la Dona de PLF explica que aquestes classes obertes volen fer saber a la població en general l’oferta estable de l’entitat.

A banda d’obrir les activitats, el casal de la Dona ha preparat cada dia una activitat especial per aquesta setmana.

Avui dilluns l’activitat és un taller d’automassatge “Ayurverda” d’una hora i quart de durada. Aquest taller ja no té places disponibles i de fet, fa dies que hi ha llista d’espera per participar-hi.

Dimarts, coincidint amb el dia de la Dona treballadora es llegirà el manifest juntament amb una actuació de la Coral Palatiolo i la Banda Municipal de Música del MiD.

Ja dimecres es preveu un taller de Feng Shui, escriptura terapèutica, autoestima i Tarot Evolutiu.

El dijous s’ha reservat per a un taller de Bollywood. Tal i com explica Elisa Martínez, es tracta del nom que rep la indústria cinematogràfica de l’Índia, i en concret els balls que es fan en aquestes pel·lícules.

El taller de balls de Bollywood, d’una hora i mitja de durada, es farà dijous a la tarda per a un màxim de 20 participants.

Divendres es fa la sortida a BCN, per a 50 persones, per anar a la mítica sala El Molino, del Paral·lel a veure el seu nou espectacle.

Dissabte hi haurà una demostració de Bonsais al matí i diumenge es farà un taller de sardanes. Totes les activitats tenen un aforament limitat pel que cal inscripció prèvia. Es pot consultar tota la programació a través del web de l’entitat, palafollsdona.com o a la Masia de Can Florenci, seu d’aquesta entitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics