Doble victòria dels sèniors de bàsquet de PLF.

 

El masculí es va mostrar molt seriós en defensa i efectiu en atac a casa contra el Porqueres , un equip que es troba al capdavant de la classificació. Al final del partit els nois del PLF es van endur la victòria 69 a 60 i continuen 8s a la taula. A la propera jornada l’equip entrenat per Jordi Batlle viatjarà a la pista del St Joanenc, a la Garrotxa, que són els 10s classificats.

Per la seva banda, el sènior femení va guanyar de 20 al Palauet contra el Nou Caules. Nova exhibició de les noies del club palafollenc que continuen a l’espera d’una ensopegada del líder per tal de situar-se al capdavant. Ara com ara, continuen segones empatades a victòries amb el líder, que només les superen en capacitat anotadora. La propera setmana l’equip femení descansa i haurà d’esperar per intentar situar-se a la part més alta de la taula.

En categories inferiors el júnior va caure a la pista del Llagostera, 55 a 22, a l’igual que el cadet femení que no va poder superar el silenc i va perdre 60 a 30. En canvi el cadet masculí si va aconseguir imposar-se al Quart per 55 a 61.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics