L’òpera Parsifal de Wagner arribarà per internet al teatre de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Demà dimarts els amants de l’òpera poden assistir a la representació de Parsifal al Liceu, sense moure’s de PLF. Aquesta representació en 3 actes es podrà seguir des del teatre de PLF en transmissió en directe, via internet, des del Gran Teatre del Liceu.

Parifal és una opera de Richard Wagner amb un alt contingut simbòlic i metafísic i que es representarà demà a partir de les 7 de la tarda a BCN i alhora es podrà visualitzar, gràcies a internet a PLF, Girona, Granollers i Mataró.

Assistir a la transmissió serà gratuït, però cal avisar que tota l’obra, amb els seus entreactes, dura més de 5 hores.

Aquesta transmissió arriba a PLF gràcies a l’Anella Cultural, un projecte que interconnecta diferent poblacions per oferir via internet els principals actes que es fan a cada municipi, ja siguin conferències, concerts o obres teatrals.

Ara com ara un dels pobles associaciats és PLF, però de moment encara s’està en fase d’aconseguir estabilitat a la xarxa d’internet per permetre una transmissió estable. Ho ha explicat el regidor de noves tecnologies, Josep Ribas.

Un paper important en aquest acte juga la xarxa d’internet sense fils de PLF. Una xarxa que ja ha complert diferents fases, com ara la interconnexió dels edificis municipals. Ara la intenció és obrir internet a la població de forma gratuïta en els parcs i edificis públics. Segons Ribas, ara s’està estudiant com articular els permisos d’accés a la xarxa.

PLF sense fils ha comptat amb una ajuda de 40 mil € del Fons Estatal d’Ocupació i Sostenibilitat Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics