URGENT

Els bombers de Malgrat lliuren 1.300€ a la junta local de l’Associació contra el Càncer.

Compartiu aquesta història

 

El mes de novembre els bombers voluntaris de Malgrat editaven un calendari solidari amb la intenció de recollir fons per l’entitat local contra el càncer, acabada de constituir. Cada calendari, que es podien comprar en establiments comercials de la localitat i al propi parc de bombers, costava 8€ i cada mes hi apareixien diferents membres del cos voluntari dels bombers amb poca roba.

Ahir, aprofitant el dia del seu patró, els bombers van fer entrega dels 1.300€ recollits a través de la venda dels calendaris.

Com és habitual, coincidint amb cada dia 8 de març, es va fer ahir l’acte de celebració del patró dels bombers al propi parc del cos a Malgrat. A l’acte hi van assistir, a banda dels bombers de Malgrat, autoritats polítiques locals, membres de Protecció Civil, Policia Local, Ambulàncies o representants dels Mossos d’esquadra.

Durant els parlaments, el cap dels Bombers de Malgrat, Marià Martínez, ha agraït el companyerisme dels voluntaris malgratencs i va lliurar d’una placa commemorativa a Joan Castellà, que ha estat voluntari durant molts anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics