Les transaccions immobiliàries a PLF creixen un 86%.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Segons dades facilitades pel Ministeri de Vivenda, durant l’any passat es van fer 134 transaccions immobiliàries a la nostra població. Una xifra que representa un augment considerable respecte l’any anterior. De fet en l’últim any la compravenda de vivendes a PLF ha crescut el 86%, ja que el 2009 el nombre total de transaccions va ser de 72.

Tot i aquest augment, la xifra encara està lluny de les millors marques aconseguides a mitjans de la dècada passada quan, per exemple el 2004 es van vendre 261 habitatges a PLF.

Dels immobles venuts l’any passat, la majoria són habitatges nous en 77 casos pels 67 d’immobles de 2a mà.

El trimestre de l’any passat que més habitatges s’han comprat a PLF ha estat el 2n, on s’han produït 44 transaccions, el que representa que 3 de cada 10 habitatges venuts l’any passat a la nostra localitat, es va vendre durant el segon trimestre.

A Malgrat s’han venut menys habitatges que a PLF. L’any passat es van fer 120 transaccions, el que suposa modest augment del 7%. En canvi Tordera va fer 328 compravendes immobiliàries l’any passat, el que representa un 120% d’augment respecte el 2009.

A tota la província de BCN es van fer 43 mil transaccions immobiliàries en tot el 2010.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics