URGENT

Les transaccions immobiliàries a PLF creixen un 86%.

Compartiu aquesta història

 

Segons dades facilitades pel Ministeri de Vivenda, durant l’any passat es van fer 134 transaccions immobiliàries a la nostra població. Una xifra que representa un augment considerable respecte l’any anterior. De fet en l’últim any la compravenda de vivendes a PLF ha crescut el 86%, ja que el 2009 el nombre total de transaccions va ser de 72.

Tot i aquest augment, la xifra encara està lluny de les millors marques aconseguides a mitjans de la dècada passada quan, per exemple el 2004 es van vendre 261 habitatges a PLF.

Dels immobles venuts l’any passat, la majoria són habitatges nous en 77 casos pels 67 d’immobles de 2a mà.

El trimestre de l’any passat que més habitatges s’han comprat a PLF ha estat el 2n, on s’han produït 44 transaccions, el que representa que 3 de cada 10 habitatges venuts l’any passat a la nostra localitat, es va vendre durant el segon trimestre.

A Malgrat s’han venut menys habitatges que a PLF. L’any passat es van fer 120 transaccions, el que suposa modest augment del 7%. En canvi Tordera va fer 328 compravendes immobiliàries l’any passat, el que representa un 120% d’augment respecte el 2009.

A tota la província de BCN es van fer 43 mil transaccions immobiliàries en tot el 2010.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics