URGENT

Malgrat es promociona fins diumenge a Berlín.

Compartiu aquesta història

 

El municipi vol oferir la seva oferta de Turisme Familiar i els festivals de Bandes i de Corals, entre altres al públic alemany.

Malgrat de Mar serà present a la fira de Berlín, en representació de Costa Barcelona-Maresme, dins l’estand institucional de l’Agència Catalana de Turisme sota el lema “Barcelona t’ofereix molt més” i compartint taulell amb Turisme de Barcelona.

La fira internacional de turisme de Berlín, activa fins el diumenge, està adreçada als agents i professionals del sector entre setmana i ja el cap de setmana s’obre al públic en general. A la hi participen 180 països diferents amb 10.000 expositors i l’any passat va comptar amb més de 180.000 visitants, la gran majoria professionals del sector turístic.

La presència a Berlín és part de l’estratègia de promoció que la marca turística de Malgrat, juntament amb d’altres destinacions catalanes, empren en diferents fires turístiques i jornades de treball amb professional del sector.

Precisament a la fira de Berlín s’ha rebut amb preocupació l’anunci del calendari de vaga dels treballadors d’Aena, que podria afectar a les destinacions espanyoles en moments clau de la temporada turística. Els representants del mercat turístic espanyol han demanat prudència i esperen que es resolgui aviat aquest conflicte laboral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics