URGENT

El Maresme estrena la ruta per seguir la petjada de la serie La Riera de TV3

Compartiu aquesta història

 

Demà comencen les rutes pel Maresme a través dels indrets on transcorre la sèrie de TV “La Riera”. L’objectiu és conèixer de primera mà els llocs de cada poble de la comarca que serveixen d’escenari per construir el poble fictici de Sant Climent.

D’aquesta manera s’ha organitzat un reconegut turístic a partir d’escenaris naturals del Maresme. Arenys de Mar, Mataró, Sant Pol de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Calella, Cabrera de Mar, Canet de Mar…, i d’altres municipis de la comarca han aportat els seus carrers, les seves platges, els seus passeigs i ports. El Consell Comarcal del Maresme, ha apostat per aquestes rutes com a un de la nostra comarca.

Des de fa uns dies ja hi ha els tríptics en els punts d’informació turística on es donen els detalls per aquelles persones que vulguin fer la ruta de la sèrie. També es pot accedir per més informació al web www.maresme.cat

La ruta, que es farà cada dissabte, dura tot un dia i costa 36 € i, segons informen fonts del Consell Comarcal, les sortides s’aniran alternant entre Barcelona i Mataró en funció de la procedència dels inscrits.

La visita inclou el dinar a l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme, on a més s’assisteix a un show cooking (cuina en directe) d’un plat del restaurant de La Riera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics