URGENT

Els palafollencs ja tenim a disposició la carpeta personal de Salut.

Compartiu aquesta història

D’aquesta manera els palafollencs que ho vulguin podran accedir al seu historial mèdic a través d’ internet de forma personal, segura i confidencial.

Analítiques, radiografies, receptes, baixes laborals, medicació, i així un llarg etcètera d’informació podrà ser consultada a través de la xarxa amb un sol click.

El nostre poble és el tercer de Catalunya que entra en el programa pilot de la Generalitat que permet consultar a través d’internet l’historial mèdic personal. El primer municipi va ser Calella, i només fa 10 dies Malgrat es va sumar a la iniciativa.

Les dades mèdiques només són accessibles amb el DNI electrònic o amb un certificat digital, dos mecanismes que garanteixen la seguretat i la privacitat de les dades introduïdes.

Per veure la carpeta de salut cal entrar al web de l’Ajuntament, a la plana del Departament de Salut de la Generalitat o bé al portal de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i introduir les claus d’accés i ja es podrà accedir a l’historial personal.

A banda de consultar les dades, també es podran descarregar al propi ordinador per tenir-les accessibles sense xarxa d’internet.

Accediu a la vostra carpeta de Salut aquí

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics