Els palafollencs ja tenim a disposició la carpeta personal de Salut.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

D’aquesta manera els palafollencs que ho vulguin podran accedir al seu historial mèdic a través d’ internet de forma personal, segura i confidencial.

Analítiques, radiografies, receptes, baixes laborals, medicació, i així un llarg etcètera d’informació podrà ser consultada a través de la xarxa amb un sol click.

El nostre poble és el tercer de Catalunya que entra en el programa pilot de la Generalitat que permet consultar a través d’internet l’historial mèdic personal. El primer municipi va ser Calella, i només fa 10 dies Malgrat es va sumar a la iniciativa.

Les dades mèdiques només són accessibles amb el DNI electrònic o amb un certificat digital, dos mecanismes que garanteixen la seguretat i la privacitat de les dades introduïdes.

Per veure la carpeta de salut cal entrar al web de l’Ajuntament, a la plana del Departament de Salut de la Generalitat o bé al portal de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i introduir les claus d’accés i ja es podrà accedir a l’historial personal.

A banda de consultar les dades, també es podran descarregar al propi ordinador per tenir-les accessibles sense xarxa d’internet.

Accediu a la vostra carpeta de Salut aquí

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics