Detenen un jove de 20 anys acusat de robar en 7 autocaravanes a Blanes i Lloret.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Portava des de l’estiu passat reventant autocaravanes pels aparcaments de supermercats d’aquestes dues viles aprofitant que els amos dels vehicles hi anaven a fer la compra. El noi ja és a la presó de forma preventiva davant de l’acumulació d’antecedents que presentava.

Els mossos li imputen fins a 7 robatoris en autocaravanes, tot i que no es descarten que siguin més, però que els propietaris no ho denunciessin a la policia.

En la majoria dels robatoris que s’atribueixen al lladre detingut, les víctimes serien persones jubilades i estrangeres, que es quedaven practicament amb el que portaven a sobre, pel que molts acabaven tornant als seus països d’origen.

Els mossos van detenir el lladre la setmana passada a Lloret quan els agents van identificar el cotxe on es movia el sospitós en companyia de tres persones més. El detingut, de 20 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet tenia ja nombrosos antecedents.

El detingut és a la presó en espera que s’acabi d’esclarir el nombre de casos i saber amb qui més actuava, ja que segons la policia mentre les víctimes compraven, un dels lladres vigilava les compres mentre l’altre robava dins el vehicle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics