URGENT

Detenen un jove de 20 anys acusat de robar en 7 autocaravanes a Blanes i Lloret.

Compartiu aquesta història

 

Portava des de l’estiu passat reventant autocaravanes pels aparcaments de supermercats d’aquestes dues viles aprofitant que els amos dels vehicles hi anaven a fer la compra. El noi ja és a la presó de forma preventiva davant de l’acumulació d’antecedents que presentava.

Els mossos li imputen fins a 7 robatoris en autocaravanes, tot i que no es descarten que siguin més, però que els propietaris no ho denunciessin a la policia.

En la majoria dels robatoris que s’atribueixen al lladre detingut, les víctimes serien persones jubilades i estrangeres, que es quedaven practicament amb el que portaven a sobre, pel que molts acabaven tornant als seus països d’origen.

Els mossos van detenir el lladre la setmana passada a Lloret quan els agents van identificar el cotxe on es movia el sospitós en companyia de tres persones més. El detingut, de 20 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet tenia ja nombrosos antecedents.

El detingut és a la presó en espera que s’acabi d’esclarir el nombre de casos i saber amb qui més actuava, ja que segons la policia mentre les víctimes compraven, un dels lladres vigilava les compres mentre l’altre robava dins el vehicle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics