El govern de PLF edita un llibret per resumir les accions de la legislatura.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El llibre, que es repartirà gratuïtament a cada casa de la nostra població, s’anomena “Més Crisi, Més serveis” ja que segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, en els últims 4 anys, coincidint amb l’època de crisi econòmica el consistori ha posat en marxa diferents serveis.

El llibre, de 45 planes, repassa les accions fetes en els últims 4 anys per part del govern del PSC i CiU en diferents matèries. L’alcalde, que serà l’encarregat de presentar aquest llibre divendres, explica alguns dels serveis, inversions i equipaments impulsats aquests últims 4 anys.

El govern presentarà el llibre aquest divendres en un acte a la sala de plens de l’Ajuntament, a partir de 2/4 de 8 del vespre amb la presència de diferents regidors de la coalició de govern. A partir de dissabte el llibre es començarà a repartir per les diferents cases de PLF.

Ara fa 4 anys, el llibre que va editar llavors l’Ajuntament va ser “Quan créixer no és engreixar-se” i com l’actual repassava la gestió de govern de la legislatura anterior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics