El govern de PLF edita un llibret per resumir les accions de la legislatura.

 

El llibre, que es repartirà gratuïtament a cada casa de la nostra població, s’anomena “Més Crisi, Més serveis” ja que segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, en els últims 4 anys, coincidint amb l’època de crisi econòmica el consistori ha posat en marxa diferents serveis.

El llibre, de 45 planes, repassa les accions fetes en els últims 4 anys per part del govern del PSC i CiU en diferents matèries. L’alcalde, que serà l’encarregat de presentar aquest llibre divendres, explica alguns dels serveis, inversions i equipaments impulsats aquests últims 4 anys.

El govern presentarà el llibre aquest divendres en un acte a la sala de plens de l’Ajuntament, a partir de 2/4 de 8 del vespre amb la presència de diferents regidors de la coalició de govern. A partir de dissabte el llibre es començarà a repartir per les diferents cases de PLF.

Ara fa 4 anys, el llibre que va editar llavors l’Ajuntament va ser “Quan créixer no és engreixar-se” i com l’actual repassava la gestió de govern de la legislatura anterior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics